1998
A kezdetek...

Devosa Gábor és Hunvald György képviselőként, az utóbbi képviselői munkája mellett alpolgármesterként kezdett el dolgozni az erzsébetvárosi társasházak felújításáért és támogatásáért. Ebben az időszakban több mint 800-1100 felújítása történt meg, és ehhez közel 1,5 milliárdnyi támogatást kaptak a társasházak .

2002
A kerület választói szavazatukkal fejezték ki véleményüket: újabb győzelem!

Hunvald Györgyöt polgármesterré választották, Devosa Gábor viszont tovább folytatta 1998-ban megkezdett képviselői munkáját. Dr. Kispál Tibor is elnyerte a kerületi lakosok bizalmát, ugyanis képviselővé választották. Ebben a ciklusban erősítette meg az önkormányzat a helyi civilszervezetekkel az együttműködést .

2006
2008-ban az ország legjobb Polgármesteri Hivatala lett: Erzsébetváros

Hunvald Györgyöt újraválasztották polgármesternek, Devosa Gábor és Kispál Tibor folytatta képviselői munkáját. A csapathoz csatlakozott Nagy Andrea is, aki külsős bizottsági tagként szintén Erzsébetvárosért dolgozott. 2008-ban Erzsébetváros önkormányzata elnyerte a Nemzeti Minőség Díjat, ezzel az ország legjobb polgármesteri hivatala lett .

2014
Sikeres kezdeményezéseink az iskolákban és a háziorvosi rendelőkben

Devosa Gábor és Kispál Tibor ellenzéki képviselőként továbbra is kitartóan dolgozik Erzsébetváros Önkormányzata képviselő-testületében. Nekik köszönhetően ma Erzsébetváros valamennyi iskolájában térítésmentesen mérik a tanulók vércukorszintjét. Ugyancsak az egészségügyi intézkedések közé sorolható, hogy mobil újraélesztő készülékeket kaptak a 7. kerület háziorvosi rendelői .

2016
A jövő Erzsébetvárosáért! Hivatalosan is megkezdi munkáját az Erzsébetváros 2019 szervezet

Lassan két évtizednyi eredményes és sikeres munka után az Erzsébetváros 2019 szervezet alapító tagjai további feladatok megvalósításán dolgoznak a jövőben. A munkát 9 képviselőjelölt kezdi meg idén márciustól. Ennek részleteit ismerhetik meg mindazok, akik a továbbiakban nyomon követik munkánkat hivatalos weboldalunkon.