Szilágyi AttilaVálasztókerületi felelős

Baloldali emberként azt vallom, hogy a demokráciának nemcsak eszmei értékrendnek kell lennie, hanem a társadalmi egyensúlyok megtartójának, az egyenlő esélyek biztosításának is. A demokráciához tartozik a hátrányos helyzetben élők támogatása, felemelkedésükhöz egyenlő esélyek biztosítása, az emberhez méltó életkörülmények kialakítása, hogy hasznos, kiegyensúlyozott életük legyen.

Jövőképem

Arra kell törekedni, hogy a lehető legtöbb ember hasznos tagja legyen a társadalomnak, nem kirekesztve és emberi jogaitól megfosztva éljen. Attól függetlenül, hogy hova születik, lehetőséget kell adni, biztosítani mindenki számára, hogy képességeinek megfelelően tudjon teljes életet élni.

Eddigi karrierem

  • 2003 és az MSZP

    A rendszerváltás óta foglalkozom politikával. 2003-óta vagyok az MSZP Erzsébetvárosi Szervezetének tagja.

  • Egyre több munka, egyre több megbízás

    A pártban eltöltött évek során számos feladatra kaptam felkérést, amit nagyon szívesen elvállaltam. Így többek között a kerületben működő egyik alapszervezet vezetőségi tagja lettem.

  • Csupán néhány szavazaton múlt

    2014-ben először indított az MSZP önkormányzati képviselőjelöltként, és csak néhány (157) szavazattal maradtam el a jelenlegi polgármester által kapott szavazatoktól.