Németh GáborVálasztókerületi felelős

Első generációs politikus vagyok családomban jellemzően építész, jogász, közgazdász és pedagógus felmenőkkel. Jómagam sokáig élsportoló voltam, a sportból a kardvíváson keresztül a fegyelmet, türelmet és a rendszeres, kitartó munkán alapuló siker értékeit hozom magammal.

Jövőképem

Szeretném a mai rövid távra tervező és a következményekkel nem törődő szemléletmódot leváltani, megszüntetni a jövőt figyelmen kívül hagyó felelőtlen gazdálkodást. Hiszem, hogy a jól megtervezett vagyongazdálkodással, melyet következetesen, egy mindenki által elfogadott célért viszünk véghez, az önfenntartáson túl új értékek megteremtését is elérhetjük.

Eddigi karrierem

  • Az ingatlanok nemcsak tárgyak, hanem sorsok és a történelem helyszínei is

    Az ország egyik legnagyobb, ingatlanokkal foglalkozó cégénél eltöltött közel egy évtized alatt a belváros igazi arcát ismerhettem meg: építészeti mérföldköveket, stílusokat, az idő vasfoga okozta problémákat és azok megoldási lehetőségeit.

  • Sport, a gyermekek szolgáltatában

    Majd egy évtizednyi munka köt a terézvárosi és erzsébetvárosi gyermekek sportrendezvényeinek létrehozásához. Ezek megszervezése és lebonyolítása során tapasztaltam meg, hogy a társadalmunk alapját képező fiatalokért tett felelős, tudatosan tervezett lépések a pozitív, jövőorientált gondolkodást és az egymást segítő, a lehetőségeket meglátó és megteremteni képes közösség létrejöttét segítik.

  • A választókerület lakójaként megszerzett bizalom felelőssége

    2014 óta lehetek Erzsébetváros 1. sz. választókörzetének képviselője. Mint a körzet lakója, saját hétköznapjaim során élem meg a kerület mindennapjait annak örömeivel és nehézségeivel együtt. Büszke vagyok arra, hogy a megválasztásomkor megfogalmazott vállalásaim mentén, tervszerűen, lépésről lépésre, eredményeket felmutatva haladok előre az erzsébetvárosi lakók érdekét szolgáló tudatos kerületfejlesztés irányába. Bízom benne, hogy töretlen lendületem sok tapasztaltabb és a politikai pályán most induló kollégám számára is lelkesítő.