Dancsevics KlaudiaVálasztókerületi felelős

A kerületben születtem, itt is nőttem fel, és tudom, mi zajlik itt. Egy kicsit más szemmel nézem a történéseket, egy fiatal szemével. Úgy gondolom, ez azért jó, mert a tapasztalt politikusok már elfelejtik, mit láttak annak idején fiatalon, és nem tudják, mit lát ma Erzsébetváros huszonéves fiatalja.

Ez egy más optika, amivel hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a csapat tagjaként sikeresen vegyük az előttünk álló akadályokat.

Jövőképem

Azt szokták mondani, amikor valaki fiatal, csak a tehetsége, szorgalma és persze a szerencséje határozza meg a jövőjét. Tapasztaltabb emberektől hallottam, hogy annak idején bármi segítségre szorultak az emberek, könnyen válaszra leltek, még ha nem is azt a választ kapták, amit reméltek. Ma, ahogy látom, már a kérdés sem jut el az önkormányzat vezetőihez. Éppen ezért a célom, hogy mindenki képviselője legyek, függetlenül attól, hogy ki mit gondol a világról. A szorgalmam biztosan, és bízom benne, hogy a tehetségem is megvan ahhoz, hogy abban a körzetben, amelynek a képviseletét szeretném ellátni, mindez sikerülni fog. Remélem, hogy a szerencse is hozzám szegődik céljaim elérésében.

Eddigi karrierem

  • Egyetemi évek

    A Budapesti Metropolitan Egyetem másodéves hallgatója vagyok, tanulmányaim befejezése után, 2019-ben a kerület politikai életében szeretnék aktívan részt venni.

  • Politikai karrier küszöbén

    Jelenleg is politizálok. 2014 májusa óta kezdtem el dolgozni a kerületi szocialisták soraiban, olyannyira, hogy 2016 tavasza óta az elnökség munkájában, és így a döntési folyamatokban is részt veszek.

  • Szakmai célok és tervek

    Fontosnak tartom, hogy a kerületi társasházak újra olyan pályázatokon vehessenek részt, amelyeken keresztül − úgy, mint 2010 előtt − valóban jelentős önkormányzati támogatást kaphassanak rendbetételükhöz. Szeretnék egy nyugodtabb és élhetőbb Erzsébetvárost, ahol az itt élők éjjel valóban aludni tudnának, hiszen a kiegyensúlyozott élethez a pihenés is hozzátartozik.