Helló Erzsébetváros!

Mar 19 2017
(0) Hozzászólások
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Üdvözlöm Erzsébetváros lakóit!

Sokszor halljuk a választópolgároktól, rászorulóktól, kerületi lakosoktól, hogy nem tudnak kihez fordulni gondjaikkal, pedig szívesen vennék, ha kapnának érdemi tájékoztatást vagy bármit, ami a megoldáshoz vezető útra terelné őket, legyen szó továbbtanulásról, jogi kérdésről, segélyezési vagy pályázati lehetőségekről. Tudjuk jól, mindenkinek a saját problémája a legnagyobb gond, amit itt és most kell megoldani.

Az eddigi tapasztalatok alapján az önkormányzatnál dolgozó képviselők csak és kizárólag a szavazás előtti kampányidőszakban érezték fontosnak a lakosság problémáját, amire a válaszuk csupán annyira korlátozódott, hogy hangzatos ígéretekkel  tömték tele a választópolgárok fejét a szavazatokért cserébe. Az üzlet, mint mindig, ezúttal is elmaradt. A választók bizalmat és szavazatot adva várták a képviselőktől, pártoktól az elhangzott ígéretekre tett megoldásokat, mindhiába. Csupán a remény maradt. Eddig!

Az Erzsébetváros 2019 szervezet alapító tagjai 1994-2010 között sokat tettek már a kerületben élőkért, a kerületért. Talán nem véletlen, hogy az akkori sokéves munka gyümölcseként 2008-ban Erzsébetváros önkormányzata – Hunvald György irányítása mellett – elnyerte a Nemzeti Minőség Díjat, ezzel az ország legjobb polgármesteri hivatala lett. A sikerhez vezető utat már ismerjük. Semmi más feladatunk nincs, mint ezen az úton tovább haladni, annak ellenére, hogy lehetőségeink jelen pillanatban korlátozottak.

Most nincs kampányidőszak, hisz az önkormányzati választások 2019-ben lesz, várhatóan. Munka viszont annál több. Az Erzsébetvárosi szervezet alapítói szeretnének minél több olyan embert látni sorainkban, akik elhivatottságot éreznek arra, hogy tegyenek a kerületben lakóiért, és az ígéretek helyett valós megoldásokat nyújtson.

Most, 2017. márciusától az Erzsébetváros 2019 Szervezet 9 elhivatott munkatársa szeretné Önöknek bebizonyítani, hogy érdemesek arra, hogy képviselőjelöltek legyenek majd a választásokon. Önöknek semmi más dolguk nincs, csupán mondják el őszintén munkatársainknak valós problémáikat, amiért cserébe valódi, kézzel fogható megoldásokat kapnak. A bizonyítványt és az érdemjegyet Önök fogják majd kiállítani 2019-ben. Addig is marad a munka és a hétköznapi problémák megoldása.

Kapcsolódó bejegyzések

Írjon nekünk egy megjegyzést