Az Erzsébetváros 2019 szervezetéről bővebben

A kerületért dolgozni akarókkal közösen, a szakértők és a civil társadalom bevonásával hatékony megoldásokat kínálni a kerületben élők számára. Azt látjuk, hogy sokaknak a legcsekélyebb hétköznapi problémák leküzdése okozza a legnagyobb gondot vagy kihívást. Ezekre a problémákra szeretnénk valós válaszokat adni. Az elmúlt évek − az országos politizáláshoz hasonlóan − kerületi szinten is az önkormányzati képviselők felelőtlen, hangzatos ígérgetéséről szóltak. Döntő többségük mérsékelten vagy egyáltalán nem képviselte a választópolgárok érdekeit. Ehelyett teljesíthetetlen álmokat ígértek. Egy valami biztos: van mit tenni a kerületekben, így a miénkben is. Az Erzsébetvárosi szervezet senkit sem hagy magára, aki elfogadja segítségünket. Egy olyan társadalmi összefogásra hívunk minden kerületi lakost, amelyben pártállástól függetlenül, bizalomra építve egymással és egymásért dolgozunk.
Igen. Egyelőre csak személyesen van mód és lehetőség támogatni a szervezetet. A szervezet Dob utcai irodájában (1074 Budapest, Dob utca 65. szám alatt) személyesen lehet befizetni az adomány összegét. A későbbiek során az Erzsébetváros 2019 weboldalán -http://erzsebetvaros2019.hu/hogyan-tud-tamogatni/ - is lesz erre mód. Amint a weboldal fejlesztői elkészülnek a fejlesztésekkel, lehetőség lesz online módon is átutalni az összeget. A fejlesztések ütemtervéről a későbbiekben tájékoztatni fogjuk a weboldal látogatóit.
A szervezet civilek munkájával, anyagi segítségével és támogatásával jött létre és tartja fenn magát. Mint minden szervezet, így az Erzsébetváros 2019 szervezete is szívesen veszi minden olyan politikai párt, civil szervezet, - pártállástól függetlenül -egyének anyagi vagy szakmai hozzájárulását, amely, akik az általunk kitűzött célokkal megegyező módon segítik a szervezet munkáját.
Nem. Kizárólag az Erzsébetvárosban dolgozik a kerületben lakókért és a kerületért. Terveink szerint a szervezet programját más kerületben is használhatóvá szeretnénk tenni, de számos feltételnek kell megfelelni ahhoz, hogy ez megvalósuljon.
Igen. A projekt a szellemi alkotások jogvédelme alatt áll. Így azt harmadik félnek az Erzsébetváros szervezete, a szellemi termék tulajdonosa - Ring Tamás mint a szellemi termék tulajdonosa, továbbiakban szerző - írásos engedélye nélkül tovább nem adhatja, fel nem használhatja, másnak ki nem adhatja. Jelen megállapodás értelmében az Erzsébetváros szervezete az üzleti kapcsolat fenntartásáig használhatja a szerző engedélyével. Az önkéntes mű nyilvántartási száma: A weboldal ugyancsak a szerzői alkotások jogi oltalma alatt áll. Így a szerző a szerzői jogban meghatározott minden jogát fenntartja. A szerző, akinek a szerzői jogi védelem alatt álló művét engedélye nélkül felhasználják, a jogsértővel szemben a törvényben meghatározott polgári jogi igényeket támaszthatja.