Kerületi lakosok felkeresése – Síp utca 15. (door to door kampány)

Időpont2017-05-11 - 2017-05-11 Kampányállomásaink

Nem az utcán, nem telefonon, hanem bekopogva a lakásajtajukon kérdezi meg a választó- kerület felelőse − Sólyom László − a kerületben élő lakókat arról, hogy mi a véleményük Erzsébetvárosról.

Fontosnak tartjuk megtudni, mi foglalkoztatja a kerületben élőket, miben várnak támogatást, milyen elmaradott ügyekben nyújthatunk segítséget.
Valós problémákra valós megoldásokat kínálunk. Nálunk csak olyan emberek legyenek önkormányzati képviselők, akiket megtalálnak a segítségre szoruló emberek, akiknek valóban vannak fogadóóráik, és helyettük nem mással találkoznak ezeken az alkalmakon.

Számunkra teljesen mindegy, hogy ki melyik párttal szimpatizál, a lényeg, hogy számíthasson a segítségünkre. A napokban fel fogja Önt is keresni  választókerületi felelősünk. Nyíltan és őszintén mondja el a véleményét, problémáját! Mi a BIZALOMRA ÉPÍTÜNK! Tegye meg Ön is!

Minden kerületi lakos vélményére kíváncsiak vagyunk. Épp ezért a napokban felkeressük otthonukban a Síp utca 15. szám alatti lakosait. Kérem, fogadják önkénteseinket.

Résztvevők